Dražen Pandža više nije direktor Aluminija, imenovan Ante Rezić

Vijesti 11. feb 202012:31 > 12:36
N1

Na danas održanoj sjednici Nadzornog odbora društva Aluminij dužnosti je razriješen dosadašnji direktor (jedini član uprave) Dražen Pandža , a na istoj sjednici za vršitelja dužnosti direktora (jedinog člana uprave) Društva imenovan je Ante Rezić iz Mostara.

Ante Rezić, rođen 1956. godine u Mostaru, nakon osnovne i srednje škole, 1975. godine odlazi na studij elektrotehnike u Zagrebu, gdje je i diplomirao 1979. godine, a doktorirao 1995. godine.

Od 1979. godine do 1996. godine radi u Elektrotehničkom institutu u Zagrebu, gdje se bavim znanstveno istraživačkim radom. Godine 1996. godine dolazi u Aluminij d.d. Mostar gdje je i sada.

Također, od 1996. godine je vanjski suradnik na sadašnjem Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike.

Ante Rezić, radnik je sa bogatim iskustvom u tom Aluminiju d.d. Mostar i to na funkcijama od Glavnog tehnologa za elektro-uređaje, predstavnika Uprave za sustave upravljanja do direktora Sektora energetike, informatike i sustava upravljanja, sa kojeg mjesta je imenovan na dužnost vršitelja dužnosti direktora Aluminija d.d. Mostar i to na period od 3 (tri) mjeseca.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad