Igor Stojanović, Lazar Prodanović i Miodrag Stojanović u Danu uživo

Vijesti 12. feb 202010:00 > 10:04
N1

Danas u emisiji "Dan uživo " govorimo o aktualnim temama, naši reporteri uživo izvještavaju sa događaja dana, donosimo i svjetske, biznis, servisne i sportske aktualnosti. Pored toga od 16 sati, danas gledajte:

– Donosimo detaje sa sastanka političkih lidera iz RS u Banjaluci, na kojem se razgovaralo o političkoj situaciji. Istovremeno, ne prestaju reakcije na odluku Ustavnog suda BiH da je zemljište isključiva nadležnost države. Naš gost izaslanik SNSD-a u državnom Domu naroda Lazar Prodanović.

– Je li na sceni novo prebrojavanje krvnih zrnaca? Nakon što su stigle brojne osude Facebook statusa šefa kabineta predsjednika SDA, koje je iznio na račun zastupniku SDP-a Igora Stojanovića, ovaj bivši borac Armije RBiH danas ekskluzivno za “Dan uživo” govori o ovoj i drugim aktualnim temama.

– U kakvom je zdsravstvenom stanju Ratko Mladić nakon što je jučer svijet obišla lažna vijest o njegovoj smrti. Za N1 govori njegov odvjetnik Miodrag Stojanović.

– Koronavirus ubio je 1.113 ljudi, a broj novozaraženih opada. Svjetska zdravstvena organizacija novu bolest proglasila je potencijalno većom prijetnjom od terorizma, te su najavili su da bi prvo cjepivo moglo biti dostupno za 18 mjeseci. Danas o ovoj temi govori dr. Sanjin Musa iz Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

– Što je donio žrijeb četvrtfinala nogometnog Kupa BiH, a što sastanak o formiranju udruženja premijerligaša analizira naš gost, sportski novinar Nove BH Adis Hadžić.

– Glazbene minute danas uz Idu Prester, koja predstavlja drugi singl i hit ”Minuta”, koju je nedavno predstavila na Zagrebačkom festivalu. Danas govori o nastupima, glazbi, karijeri.

Dan uživo od 16 sati do 18:30 sati. S vama Zvonko Komšić

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad