Borenović: Očekujem jedan od najboljih izbornih rezultata

Vijesti 12. feb 202021:02 > 21:04
Srna

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da očekuje da će ova partija na predstojećim lokalnim izborima u Novom Gradu ostvariti jedan od najboljih rezultata u cijeloj Republici Srpskoj.

On je večeras na obilježavanju Sveta tri Jerarha – krsne slave Opštinskog odbora PDP-a rekao da ova stranka u Novom Gradu ima odličan tim.

“Nastavljamo tradiciju srpskog naroda i poštovanja naše duhovnosti i iskoristili smo integraciju Srpske radikalne stranke da nastavimo da slavimo Sveta tri Jerarha i u narednom periodu da to bude slava PDP-a”, rekao je Borenović.

On je istakao da je dobro sabirati se oko zajedničkih ideja i da je PDP stranka koja okuplja i ima sigurnu viziju kako treba da izgleda Republika Srpska.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Milanko Mihajilica rekao je da je krsna slava dobra prilika za susret sa članovima i simpatizerima, kao i predstvnicima ostalih stranaka koje imaju isti cilj.

“Ovo je i prilika da, budući da je izborna godina, otvaramo ozbiljne razgovore sa drugim političkim faktorima u Novom Gradu koji žele s nama da sarađuju i da pokušamo da stanje u našem društvu promijenimo”, istakao je Mihajilica.

On je naveo da je u ovoj opštini dosta problema koji nisu politički, kao što je najavljena izgradnja odlagališta radioaktivnog otpada u Hrvatskoj, status graničnog prelaza i najizraženiji problem odlazak mladih sa ovih prostora.

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić najavila je da će u Novom Gradu 28. februara biti održana politička tribina opozicije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad