Mladen Bosić, Segmedina Srna i Selim Bešlagić u Danu uživo

Vijesti 14. feb 202010:38 > 10:40
N1

U Danu uživo danas gledajte:

Nakon što su predstavnici vlasti iz RS-a najavili da obustavljaju rad u odlučivanju u institucijama BiH, do donošenja novog zakona o Ustavnom sudu, BiH je pred vratima nove političke krize. Je li se priklonio odluci vlasti RS-a, šta mogu biti posljedice novonastale situacije nakon sjednice Doma naroda Parlamenta BiH pitamo SDS-ovog delegata Mladena Bosića.

Posljednja dešavanja u Kantonu Sarajevo, koji još uvijek nije dobio novu vladu, ali jeste prijedloge ministara i ministrica, danas komentira naša gošća Segmedina Srna, zastupnica u Skupštini.

Na Dan oslobođenja Mostara uživo smo u ovom gradu, a sa nama je predsjednik UABNOR-a Sead Đulić.

Dan uživo danas i u Tuzli. Migrantsku, ali i političku krizu komentiramo sa Selimom Bešlagićem, nekadašnjim SDP-ovcem i načelnikom Tuzle, današnjim zastupnikom Naše stranke u Skupštini kantona.

Nakon sinoćnje svirke u Sarajevu, danas donosimo intervju sa legendarnim muzičarom Darkom Rundekom.

Današnji dan se obilježava i kao Dan zaljubljenih ili Valentinovo. O izazovima savremenih veza, sve većem broju razvoda, posljedicama na porodicu i djecu, razgovaramo sa psihoterapeutkinjom Mirelom Badurina.

Sa nama danas i Josip Palameta, Mostarac zaljubljen u jazz, jedan od troje Hercegovaca koji su oduševili na pjevačkom takmičenu The Voice u Hrvatskoj. Poslušajte kako zvuči ovaj mladić, te ko su mu uzori i kakvi su mu planovi.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad