Valentin Inzko ekskluzivno u Danu uživo

Vijesti 17. feb 202009:17 > 09:20
N1

Ponedjeljak, 17. veljače, u znaku je posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, koja zasjeda zbog posljednje odluke Ustavnog suda BIH o poljoprivrednom zemljištu, stoga je i naša emisija u fokusu posljednje bh. političke krize.

Uživo pratimo sjednicu u Banjaluci, prenosimo rekacije, a za “Dan uživo” govore:

– Kako komentira posljednje događaje, hoće li i kako reagirati, pitamo visokog predstavnika u BIH Valentina Inzka. Je li vrijeme za bonske ovlasti, Izborni zakon, zakon o zabrani negiranja genocida, neke su od naših tema.

– S nama danas bivši član Predsjedništva BiH i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, zašto tvrdi da u njegovog stranci trebaju biti oprezni kada je u pitanju SNSD, kako gleda na posljednju krizu i je li ona još samo jedna u nizu ili pak možemo očekivati njeno produbljivanje, Ivanić govori za N1.

– Političku krizu komentirat će i potpredsjednik SDA Adil Osmanović. Kako će se posljednja kriza odraziti na funkcioniranje vlasti i koalicije; zašto poziva na smjenu Milana Tegletije, samo su neka od pitanja za našeg gosta.

– U našem studiju su i analitičarka Ivana Marić i urednik portala Vijesti.ba Sedin Ćenan, koji će prokomentirati posljednja zbivanja.

Uživo smo i u Briselu, te donosimo i aktualne vijesti iz zemlje, regije i svijeta. Biznis i sportske novosti, također su dio emisije “Dan uživo”.

S vama od 16 sati Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad