Branislav Borenović, Sifet Podžić i Bakir Krajinović u Danu uživo

Vijesti 20. feb 202009:50 > 09:53
N1

"Dan uživo " u programu N1 i danas od 16 sati: uživo o najvažnijim temama i događajima dana; uživo smo u Washingtonu, donosimo osvrt na debate i Demokrata u Las Vegasu gdje se po prvi put pojavio i Mike Bloomberg, bivši gradonačelnik New Yorka. Europska unija je po nečemu slična s Bosnom i Hercegovinom, a to je da nema proračun, a hoće li i kada on biti usvojen, provjerevamo u Briselu. Pored toga gledajte:

– Što je donio sastanak u Istočnom Sarajevu, na kojem su s Miloradom Dodikom sudjelovali predstavnici Srba koji participiraju u institucijama Bosne i Hercegovine. Naš gost predsjednik i zastupnik PDP-a Branislav Borenović.

– Danas prvi televizijski intervju novog minstra obrane Bosne i Hercegovine Sifeta Podžića. Govorimo o NATO integracijama, Programu reformi, Oružanim snagama te drugim temama vezana za rad Ministarstva, na čijem je čelu.

– Politička kriza se usložnjava, hoće li doći do potpune blokade rada državnih institucija?! Jučerašnju sjednicu Predsjedništva, poruke koje smo čuli, sastanak u Istočnom Sarajevu, danas analizira Jurica Gudelj, urednik portala Dnevnik.ba.

– U BiH se i dalje suočavamo s migrantskom krizom, a novi val migranata očekuje se na proljeće. Naša zemlja postala je glavna ruta za one koji traže bolji život. Mi danas govorimo o zdravstvenim pravima i migranata. Da i ih imaju i koliko su upoznati s tim? S nama Nicola Bay, direktor Danskog vijeće za izbjeglice u BiH.

– Fondacija “Istina, pravda, pomirenje” otkrila je ploču a imenima osam ubijenih građanina Tuzle tijekom rata na Slatini, a među njima su pripadnici sva tri naroda. Riječ je o projektu “Niko ne smije biti zaboravljen”, o kojem danas govorimo u Danu uživo.

– Prevrtljivo vrijeme, prevrtljiva veljača. Promjene vremena ne prestaju, a što nas to čeka u narednom razdoblju otkrit će Bakir Krajinović iz Federealnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Dan uživo donosi i aktualne vijesti, svjetske i biznis aktualnosti te servisne informacije.

Zajedno smo do 18:30 sati. S vama Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad