PU Gradiška: Traži se Dragoslav Gajić

Vijesti 20. feb 202011:55 > 12:02
MUP RS

Policijska uprava Gradiška poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.

Iz Policijske uprave Gradiška saopštili su da je 19.02.2020. godine oko 07,30 časova, prijavljen nestanak lica sa fotografije, Dragoslava Gajića, koji se dana 14.02.2020. godine u poslijepodnevnim časovima udaljilo u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u mjestu Kijevci, grad Gradiška.

“Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 175 cm, težine oko 80 kg, sjede kose-proćelav, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imao farmerke plave boje, kaiš braon boje, jaknu crne boje sa natpisom na leđima i plitke cipele braon boje“, saopšteno je.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo piše u saopštenju PU Gradiška.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad