Tokom racije pronađena opojna droga i hladno oružje (FOTO)

Vijesti 02. mar 202011:25 > 11:28
PU Doboj

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Sektora kriminalističke policije i Jedinice Žandarmerije Policijske uprave Doboj su 29. februara u jednom ugostiteljskom objektu u Doboju izvršili su operativno taktičku radnju – raciju, sa ciljem kontrole bezbjednosno interesantnih lica, pronalaska opojne droge, oružja i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja.

Tokom racije u blokiranom i kontrolisanom prostoru pronađeno je više odbačenih paketića sa bijelom praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed” i biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuana” kao i odbačeno hladno oružje (nož, bokser).

PU Doboj

U magacinskom prostoru pronađen je mobilni telefon na kome se nalazila pripremljena linija od bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “speed”, spremna za konzumaciju.

PU Doboj

Ovom prilikom radniku ovog ugostiteljskog objekta uručen je prekršajni “Posluživanje alkohola” maloljetnim osobama a jednoj osobi je izdat prekršajni nalog za počinjeni prekršaj iz Zakona o oružju i municiji Republike Srpske, kod koga je pronađen i oduzet nož i sprej-suzavac.

Rad na pronalasku osoba koja su odbacila “bokser” i paketiće sa opojnom drogom je u toku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad