Obustavlja se nastava u HNK

Vijesti 12. mar 202017:17 > 17:21
N1

Krizni stožer Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNK sukladno zapovijedima Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, donio je odluku o obustavi nastave u HNK.

Obustavlja se nastava u osnovnim, srednjim i visokoškolskim obrazovnim ustanovama na području HNŽ-a, u trajanju od najmanje 15 dana, računajući od dana donošenja ove zapovijedi, priopćeno je iz Stožera.

Također se obustavlja rad dječjih vrtića, svih kulturnih i športskih događaja, kao i treninga na području Hercegovačko-neretvanske županije, u trajanju od najmanje 15 dana, računajući od dana donošenja ove zapovijedi.

U priopćenju Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ-a navodi se da su u posljednja 24 sata tri stanovnika HNŽ-a testirana na COVID-19, a dobiveni nalazi su negativni.

Preporučuje se pučanstvu u HNŽ-u, kao i stranim državljanima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji da se, s ciljem zaštite osobnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja pučanstva, striktno pridržavaju svih preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, odnosno Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ-a, kao i Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH i Zavoda za javno zdravstvo HNŽ-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad