#OstaniKodKuće uz Dan uživo: Gosti Dragan Čović i Denis Zvizdić

Vijesti 02. apr 202009:34 > 09:38
N1

"Dan uživo" i danas prati situaciju sa korona virusom u našoj zemlji, regiji i svijetu, naši reporteri uživo donose posljednje informacije, a s našim gostima razgovaramo o aktualnim temama.

Od 16 sati gledajte:

– Čime je rezultirao razgovor sa Donaldom Tuskom, imamo li plan kako spasiti ekonomiju naše zemlje, kako provdi vrijeme u samoizolaciji, te kakva je suradnja nadležnih insitucija i dužnosnika u BiH po pitanju szubijanja korona virusa; danas za Dan uživo govori predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović.

– Što je zaključak današnje sjednica Kolegija Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH; kako gleda na rad ove institucije za vrijeme njegovg predsjedavanja; o korona virusu, financijskoj pomoći , te spašavanjuz radnih mjesta govoriće i predsjedvajaući ZD PS BiH Denis Zvizdić.

– Koronavirusom je u svijetu zaraženo više od 936.000 ljudi, a umrlo je oko 47.000. Polovina svjetske populacije živi pod restriktivnim mjerama. Danas iz Madrida s nama Miljana Mićović, profesorica političke komunikacije. Govori o trenutnoj situaciji u Španjolskoj.

– Pandemija se dramatično ubrzava i u Velikoj Britaniji, u kojoj su zdravstvene vlasti zabilježile ukupno 2.352 umrlih u bolnicama. Iz Londona danas s nama , profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

– U Sjedinjenim Američkim Državama je broj inficiranih premašio 200 000, a zabiljeeno je više od 5000 smrtnih slučajeva. Ruski avion s maskama i drugom medicinskom opremom sletio je u New York. Iz ovog grada danas s nama Dejan Jelača.

– Trebale su predstavljati Srbiju na Eurosongu, no ovo glazbeno natjecanje je otkazano, ipak ne odustaju, snimile su i novu pjesmu pjesmu posvećenu svima koji su na prvoj liniji borbe – liječnicima medicinskom osoblju, ali i svima onima koji omogućavaju da svi mi ostanemo kod kuće i da se borimo. S nama Ivana ,Sanja i Ksenija, jednom riječju Huriccane.

Vaš domaćin i danas je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad