Banjaluka: Detalji saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe

Vijesti 30. apr 202011:32 > 11:43
N1

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 6:10 sati dogodila na magistralnom putnom pravcu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Piljagići poginuli su 56-godišnji vozač i 58-godišnji suvozač iz drugog vozila.

Kako je saopćeno iz Okružnog tužilaštva Banjaluka, u nesreći je učestvovalo je putničko vozilo marke „BMW“ kojim je upravljala Dražena Ajder (1979) iz Banjaluke i putničko motorno vozilo marke „Opel astra“ kojim je upravljao Piljagić Vinko (1964) iz Potkozarja.

Smrtno su nastradali Piljagić Vinko i suvozač u putničkom motornom vozilu „Opel astra“ Malinić Zoran (1962.)iz Verića, Grad Banjaluka, a vozač putničkog motornog vozila „BMW“, Dražena Ajder je zadobila tjelesne povrede.

Uvićaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obudukcija tijela smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopćeno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad