FLYBOSNIA o letu u Kinu: Detalje ne iznosimo u javnost

Vijesti 06. maj 202017:00 > 17:09
N1

Politika društva kompanije FLYBOSNIA jeste da su detalji svake pojedinačne saradnje poslovna tajna, te poštujući poslovni kodeks, ali i sve naše klijente, iste ne iznosimo u javnost, kazali su danas za N1 odgovarajući na upit o detaljima leta kojim je u BiH, 80 respiratora dopremljeno iz Kine.

”Važno je ovdje napomenuti da se cijene svih naših kargo transport letova za Kinu rade na bazi identičnog cjenovnika, kao i da je I pomenuti direktan let Peking – Sarajevo protekao uredno, u skladu s pravilima struke i nauke, bez odstupanja”, kazali su nam iz ove kompanije uz pohvalu pilotima koji su ”pokazali spremnost i požrtvovanost”.

”Ovim putem još jednom izdvajamo naše hrabre pilote koji su pokazali spremnost i požrtvovanost na svim kargo letovima za Kinu, kako bi osigurali pravovremeno dopremanje medicinske robe za potrebe zdravstvenih institucija u BiH”, kazali su iz FLYBOSNIA.

Iz kompanije na upit N1 nije dostavljen cjenovnik kargo usluga.

Podsjećamo, veliku pažnju javnosti privukla je nabavka 80 respiratora iz Kine, a koju je izvršila kompanija Srebrena malina iz Srebrenice. Tim povodom, pripadnici SIPA-e izuzeli su dokumentaciju iz prostorija Federalne uprave civilne zaštite i spomenute kompanije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad