Stanivuković na Dodikovom posjedu: Kakvo crno upadanje

Vijesti 07. maj 202016:23 > 17:53
N1

Draško Stanivuković, zastupnik Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kazao je danas za N1 da nije ''upao na privatni posjed Milorada Dodika'' već je tamo ušetao kao običan građanin.

Kako je Stanivuković kazao u razgovoru s Daliborom Mrdićem, on nema nikakve potrebe da bilo gdje upada. Dodao je da su mu ”ruke čiste”.

”Prvo, ja nisam upao. Nema potrebe da upadam i da se krijem. Meni su ruke čiste. Na desetine firmi je nastavilo da pustoši budžet Republike Srpske u doba korona virusa. Ono što je meni posebno zapalo za oko i povrijedilo me jeste da je predsjednik dobio javne pare da kupi predsjednički traktor. Očigledno se navozao aviona, kamiona i odlučio da kupi traktor”, rekao je on.

Potom je pojasnio razlog svog odlaska na posjed porodice Dodik.

‘Mi smo se kao građani navili na njihov kriminal. I otišao sam na njihov voćnjak veličine pola Banjaluke, otišao sam u njihovu upravnu zgradu da im dostavim zahvalnicu za doprinos. Danas sam obišao voćnjak Igora Dodika, a sutra ću obići voćnjak njegove sestre”, najavio je Stanivuković u programu N1.

Šta se desilo na posjedu i da li je došlo do sukoba?

”Jedan momak i nekoliko radnika me presrelo i rekli su mi da napustim privatni posjed. Rekao sam ovo nije privatni posjed i niko nije htio preuzeti zahvalnicu, stavio sam je na traktor jer je predsjednik dobio predsjednički traktor”, dodao je on.

Ponovo je da se ne radi o upadu.

Ja sam tu došao kao čovjek, kakvo crno upadanje”, dodao je on.

Podsjećamo, mediji su danas objavili informaciju da je Stanivuković neovlašeno upao na imanje Milorada Dodika i da je neovlašeno snimao. N1 je kontaktirao nadležnu Policijsku upravu Gradiška, ali odgovor na pitanje o ovim događajima – nismo dobili.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad