Čamparin odgovor na pitanje o napuštanju SDA

Vijesti 13. maj 202008:29 > 08:36
N1

Aljoša Čamara, Federalni ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Stranke demokratske akcije, kazao je za N1 da ''u SDA ima jako puno posla'' odgovarajući na pitanje o eventualnom napuštanju SDA.

Naime, mediji su izjavu ministra Čampare prije nekoliko dana o nedovršenom poslu u SDA protumačili kao potencijalnu najavu odlaska iz stranke, na šta je danas za N1 kazao da uvijek poslije neke njegove izjave krenu spinovi o njegovom odlasku.

“Znate uvijek kada je dam neku izjavu krenu neki spinovi da ja napuštam SDA. To su njihove prizemne tračerske stvari kojima se stalno bave. Mislim da u SDA ima jako puno posla i na izgradnji BiH i u stranačkim aktivnostima. Prije svega mislim na KO SDA, na rješavanje pitanje najveće političko koruptivno afere, ja je nisam zaboravio, ne znam ko je zaboravio”, ispričao je Čampara za N1 i dodao:

Ona je samo odgođena jer nas je zadesio virus i mora dobiti svoj epilog. Na takve stvari sam mislio, na rješavanje određenih pitanja. Moramo biti stranka koja će birati najbolje među nama i koja će odgovarati na pitanja koja su pred BiH”, naglasio je on.

Kompletan razgovor s Čamarom pogledajte u video prilogu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad