Trivić potvrdila da je mogući kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Vijesti 17. maj 202013:07 > 13:13
N1

Narodna poslanica i potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić, potvrdila je da je mogući kandidat opozicije za mjesto gradonačelnika Banjaluke.

Demantovala je da postoje neslaganja sa potencijalnim drugim kandidatom opozicije Draškom Stanivukovićem.

“Najviše o tome razgovaram upravo sa Draškom. Mi smo ‘borci protiv režima’. Kandidatura ne može da poremeti naše odnose. Postoji mogućnost da ja budem kandidat. Ne razmišljamo o Jeleni, Drašku, već o najboljem kandidatu koji može osvojiti Banjaluku”, rekla je Trivić odgovarajući na pitanje novinara.

Također je dodala da se sve usaglašava sa drugim političkkim organizacijama SDS-om prevashodno, te Pokretom Banjaluka zove, Pokretom pravde itd…

Naglasila je da je Sporazum o saradnji za lokalne izbore PDP-a i SNSD-a u Bijeljini, a koji je potpisao Slaviša Marković, stavljen van snage.

PDP očekuje konsolidaciju SDS-a u Bijeljini, te se i u tom radu razgovara o zajedničkom kandidatu.
Inače, SNSD-ov gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ima podršku vrha stranke i samog Milorada Dodika da pokuša da obnovi drugi mandat na čelu Banjaluke.

U Bijeljini je i dalje neizvijesno da li će Mićo Mićić, nakon isklučenja iz SDS-a, biti SNSD-ov kandidat za gradonačelnika najvećeg grada u Semberiji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad