Trivić, Kučuk i Šabotić gosti Dana uživo

Vijesti 21. maj 202014:59 > 15:03
N1

U “Danu uživo” donosimo najvažnije vijesti i priče iz zemlje i svijeta. Naši reporteri prate sjednicu Savjeta ministara BiH, sastanak Dodik – Mićić u Banjaluci, dešavanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske...

Nastavak sjednice NSRS, rasprava sa predsjednicom Željkom Cvijanović, šokantno obraćanje Milorada Dodika poslanicima, ukidanje vanrednog stanja, rebalans budžeta, funkcionisanje fondova za pomoć privredi, eventualna kandidatura za gradonačelnika Banjaluke – teme su za razgovor sa Jelenom Trivić, poslanicom PDP-a u NSRS.

O Akcionom planu za prevenciju korupcije u vrijeme trajanja koronavirusa, radu Agencije za prevenciju i koordinaciju borbe protiv korupcije BiH, jučerašnjim dešavanjima ispred prostorija ove agencije – razgovaramo sa njenim direktorom Hasimom Šabotićem.

Danas u periodu od 12 do 13 sati, ispred svojih poslovnih objekata protestovali su članovi Facebook grupe „Glas malih biznisa“. Čime su nezadovoljni, šta su njihovi zahtjevi, kome su upućeni, te da li ova grupa ima političke ambicije, kako im mnogi spočitavaju – probaćemo saznati od Ejuba Kučuka.

O situaciji u USK, nastavku migrantske krize, uticaju koronavirusa na privredu i svakodnevni život u tom dijelu BiH, za N1 govori novinarka TV USK Aldijana Hadžihajdarević.

Almer Imamović, međunarodno priznati gitarista, kompozitor i aranžer, jedan je od vodećih muzičara svoje generacije. Almer je porijeklom iz Foče, već dugo nastanjen u Los Anđelesu, odakle se javlja u „Dan uživo“.

Dobar dan tačno u 16 sati ovog četvrtka poželjeće vam Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad