Novi dan: Ljiljana Kovačević, Nebojša Vukanović, Almir Terzić i Mensur Pašalić

Vijesti 22. maj 202016:54 > 16:59
N1

U Novom danu sutra. gledajte

Ljiljana Kovačević u rubrici “PRESS” govori o spornim nabavkama medicinske opreme u BiH tokom epidemije, izborima, sjednici NSRS, prisluškivanju i općenito “šalama” političara, kao i drugim aktuelnim temama s naslovnih strana portala i printanih medija.

Naš gost je i zastupnik NSRS-a Nebojša Vukanović kojem se Milorad Dodik obraćao govoreći o prisluškivanju opozicije. Opozicioni zastupnik u NSRS-u govori o aferama, rebalansu budžeta RS-a, zdravstvenom sistemu te ekonomiji i privredi u RS.

Lokalni izbori u BiH koji su bili planirani za 4. oktobar pomjereni su na 15. novembar. Analizu odlaganja Izbora i političke klime u vezi s njima donosi Almir Terzić, novinar i politički analitičar.

Uoči jednog od najradosnijih dana u muslimanskoj tradiciji, Ramazanskog bajrama, gost Novog dana je Mensur Pašalić iz Uprave za vjerske poslove Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Višestruko nagrađivani fotograf Dženad Džino iz Jablanice u Novom danu prikazat će nam s kakvim prirodnim ljepotama raspolažemo u Bosni i Hercegovini.

Ove subote sa vama Sanela Dujković.

Budite uz Novi dan od 9 do 11.30

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad