Fahrudin Radončić, Igor Crnadak i Aleksandar Popov u Danu uživo

Vijesti 26. maj 202010:22 > 10:30
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje. Od 16 sati donosimo aktualne vijesti iz zemlje, regije i svijeta, a pored toga u našoj emisiji su i ovi gosti:

Kako komentira zahtjev SNSD-a da se preispita odluka SIP-a na osnovu koje su lokalni izbori odgođeni, zašto kaže da se ta stranka plaši izbora, afera prisluškivanje, te druge aktualne teme, ono su o čemu danas za N1 govori zastupnik PDP-a u NSRS Igor Crnadak.

BiH je za prvi lipanj najavila otvaranje granica za strane državljane. Kako će se odvijati taj proces, migrantdska kriza, poltiička situacija, izbori, koalicije, teme su o kojima u Danu uživo govori lider SBB-a, te ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić.

Nakon što se Srbija nije našla na listi država s kojom će Crna Gora 1. lipnja otvoriti granicu, srbijanski mediji oštro su napali crnogorsku vladu, a premijerka Ana Brnabić pozvala je stanovnike Srbije da ne ljetuju u Crnoj Gori. Možemo li očekivati zaoštravanje odnosa, gost Aleksandar Popov iz Centra za regionalizam.

Kome najviše odgovara odgađanje lokalnih izbora, pitao je na svom twitter nalogu, o ovoj i drugim temama danas govorimo unašpoj emisiji. Aktualne teme komentira stručnjak za europske integracije i politički analitičar Denis Čarkadžić.

U Bosni i Hercegovini danas nevrijeme, uz kišu i grmljavinu moguća pojava i grada. Temperature ispod prosjeka za ovo doba godine , a do kada, te je li nas uistinu čeka tropsko ljeto, pitamo meteorologa Bakira Krajinovića, danas je naš gost.

Glazbene minute emisije danas uz dvojac Adi Šoše i Fatmir Sulejmani, koji su nedavno javnosti predstavili obradu pjesme “S tobom bez tebe”. Pričamo o suradnji te glazbenim projektima.

Zvonko Komšić Vaš je domaćin do 18:30h. Budite uz N1!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad