Lidija Bradara, Lazar Prodanović, Kathleen Kavalec i Vedad Ibišević u Danu uživo

Vijesti 28. maj 202010:25 > 10:26
N1

Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje. Od 16 sati donosimo aktualne vijesti iz zemlje, regije i svijeta, a pored toga u našoj emisiji su i ovi gosti:

“Izbori su kamen temeljac svake demokratije i bilo šta što stoji na putu izbora je problem iz naše perspektive. Od ključne je važnosti da sredstva budu dostupna tako da se izbori mogu održati.” Poručuje ovo šefica Misije OSCE-a u BiH Kathleen Kavalec. Danas je naša gošća te govori o ovoj i drugim aktualnim temama.

S nama danas i izaslanica HDZ-a u državnom Domu naroda Lidija Bradara. Zašto kaže da Središnje izborno povjerenstvo nije imalo zakonskog osnova da odgodi izbore, tko i zašto koči usvaanje proračuna, samo su neka od pitanja za našu gošću.

SNSD čeka odluku Ustavnog suda o odluci SIP-a, o njoj, današnjoj sjednici Doma naroda, imenovanjima, aferama govori izaslanik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Lazar Prodanović.

U danu u kojem je kineski Nacionalni narodni kongres donio zakon o nacionalnoj sigurnosti ekskuzivno za N1 iz Hong Konga govori Joshua Wong, suosnivač aktivističke grupe Demosisto i jedan od lidera demokratskih snaga u Hong Kongu.

Glavnoj i odgovornoj urednici portala eTrafika Vanji Stokić proteklog tjedna su upućene prijetnje smrću zbog objave na društvenim mrežama. Da bi prijavila prijetnje policiji, morala je tražiti štelu. Stokić je s nama uživo iz Banjaluke.

Sportske minute emisije danas uz Vedada Ibiševića, koji briljira na nogometnim terenima u Njemačkoj. Poslušajte što kaže kako ga mnogi zovu ova “gol mašina”.

Zvonko Komšić Vaš je domaćin do 18:30h. Budite uz N1!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad