Sjećate li se Minke? Ljudima u BiH poručuje…

Vijesti 29. jun 202017:47 > 17:54
N1

Glumac i muzičar Darko Ostojić, šire poznat po ulozi Minke u Top listi nadrealista (TLN), gostovao je kod Nikole Vučića u emisiji "Izvan okvira" na N1 BiH.

“Prepoznaju me ljudi, najviše se sjećaju Minke. Taj lik je ostavio neizbrisiv pečat u mom životu”, kazao je Darko Ostojić.

“Ljudi jako puno gledaju stare Nadrealiste valjda jer danas nema dovoljno kvalitetnog humora. Uvijek je potreban izduvni ventil, humor”, mišljenja je.

Ostojić je danas posvećen primarno duhovnosti. To mu je, kako je kazao, na prvom mjestu. Ipak, rado se sjeća slavne Top liste nadrealista i ekipe s kojom je radio. Ljudima u BiH je poručio:

“Prihvatio sam duhovno vodstvo u životu. Kada bih dobio neke znakove da trebam da idem iz BIH vjerovatno bih otišao, ali svi znakovi upućuju na to da trebam baš da budem ovdje”, rekao je glumac Ostojić.

“Lično preferiram život ovdje, sviđa mi se ovdje. Ubjeđen sam da će biti još bolje, sigurno može biti puno bolje. Šaljem poruku svima da je ovaj ljudski život izuzetna prilika da dovedemo naše bivstvovanje do savršenstva, to je posebna prilika. Još kad se rodite na jednom ovakvom mjestu, to je idealno za duhovni napredak”, kazao je za N1 u emisiji “Izvan okvira” Darko Ostojić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad