Milan Dunović, Hamdija Fejzić, Adis Nadarević i Lejla Kraljević u Danu uživo

Vijesti 01. jul 202012:05 > 12:07
N1

U današnjem Danu uživo pratimo epidemiološku situaciju u zemlji i svijetu, donosimo aktuelne priče, a sa nama i danas brojni sagovornici.

Uživo smo u Neumu. Govorimo o sezoni, poštivanju mjera, ali i 4. danu Festivala animiranog filma NAFF, koji se ove godine održava online.

O aktuelnoj političkoj situaciji, dogovorima, vlasti na nivou Federacije, dogovoru za Mostar, te koalicionim odnosima razgovaramo sa potpredsjednikom Federacije BiH Milanom Dunovićem.

Danas govorimo i o obilježavanju 25. godišnjice genocida u Srebrenici. Sa nama je Hamdija Fejzić predsjednik Organizacionog odbora za obilježavanje 11. jula.

O epidemiloškoj slici u Novom Pazaru, odnosu države prema Sandžaku razgovaramo sa Ihakom Slezovićem, direktorom radija Sto plus.

U subotu će u Sarajevu premijerno biti predstavljena nova jahta bh. firme Derubis Yachst iz Viteza, duga 14m, na tri sprata i sa bazenom, potpuno napravljena u našoj zemlji. Sa nama danas Lejla Kraljević, koja sa suprugom Denisom stoji iza ove uspješne priče.

U komentaru aktuelosti pozdravit ćemo Adisa Nadarevića Riđobrkog.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Budržović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad