Branislav Borenović, Igor Kamočaji, Bodo Weber i Maya Sar u Danu uživo

Vijesti 02. jul 202010:12 > 10:15
N1

"Dan uživo" ovog četvrtka prati aktualne događaje u zemlji, regiji i svijetu. Europski meteorološki servis "Meteoalarm" za danas i sutra je aktivirao žuti meteoalarm za teritoriju Bosne i Hercegovine, budite stoga oprezni. Poslijepodne vas očekuju ove teme i gosti:

Novi porast zaraženih u BiH, najviše u Sarajevu. Naime, U posljednja 24 sata u Kantonu Sarajevo registrovana su 32 nova slučaja zaraze koronavirusom, dok je u istom periodu zabilježeno 10 osoba koje su se oporavile. S nama danas epidemiologinja u Kantonu Sarajevo Aida Pitić.

Što je donijela današnja sjednica Privremenog istražnog povjerenstva Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za utvrđivanje stanja u pravosudnim institucijama, koja je saslušala direktora Agencije za prevenciju korupcije BiH Hasima Šabotića i direktora Agencije za javne nabavke BiH Đenana Salčina. Pitamo to člana Povjerenstva i predsjednika PDP-a Branislava Borenovića. Danas je naš gost.

Socijaldemokrati izlaze na izbore u Sarajevu, vodit će ih Igor Kamočaji, koji je naš današnji gost. Zašto kaže da je SDP izgubio identitet, tko će mu se pridružiti u Kantonu Sarajevo, te s kim će koalirati, sami su neka od pitanja na koje danas u Danu uživo tražimo odgovore.

Njemačka preuzela šestomjesečno predsjednje EU.Koliko to može pomoći da se Europa izvuče iz krize? Da li će predsjedanje Njemačke Vijećem EU imati značaj za BiH? Za Dan uživo govori Bodo Weber, politički analitičar i njemački stručnjak za Balkan.

Njezina nova pjesma “Hvala” osvaja regiju, pjevaju je i mladi i stari, obrađuju mladi glazbenici. Maya Sar danas je naša glazbena gošća, te govori o pjesmama, karijeri i nastupima.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, sportske, servisne informacije.

Zvonko Komšić vaš je domaćin do 18:30 sati. Budite uz N1!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad