Florian Bieber, Arnej Misirlić i Semir Osmanagić u Novom danu

Vijesti 03. jul 202013:56 > 14:03
N1

U Novom danu sutra gledajte.

Florian Bieber, univerzitetski profesor i koordinator Savjetodavne grupe za Balkan u evropskoj politici sa nama analizira situaciju na Balkanu – izbori, korona i nadmetanje!

Putovanja u vrijeme pandemije! Priznaje li Njemačka pcr testove iz BiH, kakva su pravila ukoliko putujete u ovu zemlju za državljane BiH a kakva za one sa državljanstvom Njemačke u BiH? Kako bh. građani podnose resritikcije i kako pandemija izgleda u Njemačkoj?

Pandemija je usporila sve, neke branše bačene su na koljena, budućnost im je neizvijesna. Neke, s druge strane, u sklaldu sa restrikcijama, mogu funkcionisati i tako preživjeti! Arnej Misirlić je sa nama – fotografija, video, muzika i film, naše su teme!

Visoko je grad koji je procvjetao turistički zahvaljujući bh. piramidama! Kako danas funkcioniše i kako izgeda ova turistička atrakcija u vrijeme pandemije? Sa nama ovoga jutra Semir Osmanagić, pronalazač piramida i arheolog!

4. juli, Dan nezavisnosti SAD-a. Protesti, korona, stotine hiljada zaraženih, na hiljade preminulih, sukobi na ulicama i rasizam, izborna trka i borba za tron – u takvom ozračju SAD ove godine dočekuje svoj praznik!

U “Novom danu” sa vama Merima Prguda!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad