Snježana Novaković Bursać, Dragan Mektić i Ranko Mavrak u Danu uživo

Vijesti 06. jul 202010:34 > 10:39
N1

Novi radni tjedan pred nama, kao i brojna zbivanja, političi pregovori, sjednica Parlamenta, obilježavanje godišnjice genocida u Srebrenici. Danas u "Danu uživo" analiziramo aktualne događaje, naši reporteri uživo izvještavaju o aktualnim temama, a u našem studiju su sljedeći gosti:

– Što možemo očekivati od sutrašnjeg sastanka lidera SDA, SNSD-a te HDZ-a, imenovanjima, proračunu, izbornom zakonu, zajedničkoj listi za Mostar i Srebrenicu, te drugim aktualnim temama danas za “Dan uživo” govori šefica kluba SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Snježana Novaković Bursać.

– S nama danas i zastupnik SDS-a Dragan Mektić, kojem su nedavno izrečene mjere zabrane u procesu koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH. O ovoj i drugim temama, aktualnoj poltičkoj situaciji, izborima, je li SDS Golf 2, kako to kaže Igor Radojičić, samo su neka od pitanja za našeg gosta.

– HDZ pobijedio na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, dok je SDP ostvario nikada gori rezultat. Ide li Hrvatska nakon izbora udesno i to u najtežoj krizi od 1991. kako to tvrde svjetski mediji, analizira Ranko Mavrak.

– Znanstvenici tvrde: korona virus se prenosi zrakom, traže od Svjetske zdravstve organizacije promjenu preporuka. Posljednje brojke o broju zaraženih u našoj zemlji, mjerama, te što možemo očekivati u narednom razdoblju, govori epidemiolog Andrea Jurić.

– “Samo da se zna” naziv je nove pjesme jedne od najdugovječnijih grupa – grupe Magazin. Ova glazbeno i stilski drugačija pjesma iznenadila je sve. Otkuda ovaj preokret, o glazbi, karijeri, nastupima, danas govori Andrea Šušnjara, pjevačica Magazina, koja je naša glazbena gošća.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, sportke, servisne informacije. U emisiji “Dan uživo” pratimo brojna zbivanja u zemlji, regiji i svijetu. Zvonko Komšić od 16 sati vaš je domaćin.

Budite s nama!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad