Zahvalnica HDZ-a BiH: Poruka da Hrvatsku smatramo svojom domovinom

Vijesti 06. jul 202012:29 > 12:35
HDZ BiH

Predsjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto uputila je zahvalu biračima iz Bosne i Hercegovine koji su izašli na parlamentarne izbore za Sabor Republike Hrvatske.

“Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine i Provedbeni izborni stožer (HDZ BiH) zahvaljuju svim biračima koji su i ovaj put iskoristili svoje pravo zajamčeno Ustavom Republike Hrvatske i izašli na parlamentarne izbore za Sabor Republike Hrvatske. Također, hvala vam što ste prepoznali listu HDZ-a za XI. izbornu jedinicu i dali joj uvjerljivu potporu te time sudjelovali u velikoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem”, navodi se u zahvalnici HDZ-a BiH.

VEZANE VIJESTI

To je naša zajednička pobjeda i poruka da Hrvatsku nosimo u srcu i smatramo svojom domovinom i da je neodvojivi dio identiteta nas Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Naša izborna jedinica daje tri zastupnika i od njih u potpunosti očekujemo da artikuliraju interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i iseljeništvu“, istaknuto je u saopćenju.

Naglašeno je kako posebna zahvala ide članovima Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH, članstvu i simpatizerima HDZ-a BiH, gradskim/općinskim odborima i temeljnim ograncima, brojnim volonterima, svim glasačima HDZ-a BiH i onima koji su pružili potporu toj stranci te svima koji su na bilo koji način pomogli da “danas slavimo veliku pobjedu”.

“Drage Hrvatice i Hrvati u BiH i iseljeništvu, još jednom hvala vam što ste bili dio ovog izbornog procesa i uputili snažnu poruku zajedništva”, navedeno je u zahvalnici HDZ-a BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad