Semir Osmanagić o posjeti Novaka Đokovića

Vijesti 14. jul 202010:07 > 10:12
Facebook/Semir Osmanagić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković doputovao je jučer u Sarajevo, a potom je u pratnji osnivača Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" Semira Osmaganića posjetio piramide u Visokom.

“Najbolji svjetski teniser i veliki humanitarac Novak Đoković došao je, na poziv osnivača Arheološkog parka: Bosanska piramida Sunca’ dr. Semira Osmanagića. u trodnevnu posjetu Bosanskim piramidama, od 13. do 15. jula 2020. On će tom prilikom posjetiti većinu arheoloških lokacija i park ‘Ravne 2’ u Visokom. Ova posjeta je privatna i neće biti izjava za medije”, kazao je Semir Osmanagić, osnivač fondacije “Arheološki park Bosanska piramida Sunca”.

Dolazak Đokovića pripreman je dva mjeseca kako bi obišao sve lokacije u okviru u Bosanske doline piramida, a do sada je posjetio Bosansku piramidu Sunca, Muzej Fondacije i prahistorijske podzemne tunele Ravne.

Đoković je izrazito spiritualan čovjek kojeg zanimaju energije i duhovnost zbog čega se i odlučio posjetiti Bosansku dolinu piramida, a planirano je da u BiH boravi do srijede u pratnji roditelja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad