Mladen Grujičić, Adil Osmanović, Edin Forto i Dino Mustafić u Danu uživo

Vijesti 15. jul 202012:46 > 12:47
N1

I danas u Danu uživo pratimo aktuelne teme uz zanimljive sagovornike. O epidemiološkoj situaciji izvještavaju naši reporteri iz zemlje i regije.

Nakon sjednice Zastupničkog doma Parlamenta BiH na kojoj je tema bio dugoočekivani budžet sa nama šef kluba SDA Adil Osmanović. Šta dalje? Jesu li procesi otkočeni? Hoće li Dom naroda izglasati budžet teme su našeg razgovora.

Hoće li Mladen Grujičić biti novi, stari načelnik Srebrenice? Kako komentira SDS-ovu odluku da mu ne pruže podršku? Koji su rezultati iza njega, te zbog čega je zaslužio novi mandat Mladen Gurujičić govori za našu emisiju.

O odgovoru opozicije na zastoje u zemlji i mogućnost da Izbori ne budu održani za Dan uživp govori Edin Forto iz Naše stranke.

U komentaru aktuelnosti sa nama reditelj Dino Mustafić, koji je nedavno na račun načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića uputio kritike zbog izgradnje sedmorospratnice u centru grada.

Danas saznajte i kako možete učestvovati u akciji Kurbani 2020. koju organizuje međunarodna humanitarna organizacija Islamic Relief BiH.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad