Denis Zvizdić, Božo Skopljaković, Svetlana Cenić i Tijana Bogićević u Danu uživo

Vijesti 16. jul 202010:10 > 10:13
N1

"Dan uživo" gledajte i danas od 16 sati, pratimo sva aktualna zbivanja za ovaj četvrtak 16. srpanj 2020. Naši reporteri i danas uživo izvještavaju s mjesta događaja, donosimo svjetske, ekonomske, sportske i druge aktualnosti, a pored toga gledajte i ove sadržaje:

Nakon usvajanja proračuna u Zastupničkom domu, hoće li isti dobiti podršku i u Domu naroda; imenovanja, previranja, izborni zakon i izbori, EU i NATO put, osvrt na posjet Srebrenici, tema su o kojima će govoriti Denis Zvizdić, zamjenik predsjedavajućeg Zastupničkog doma, s nama je danas u “Danu uživo”.

Jedinstven nastup oporbe može napraviti promjene u BiH, poručili su nedavno lideri pojedinih stranaka, no da li i na koji način se oporba može ujediniti, jesu li masovni prosvjedi uistinu realni, te zašto kaže da je Nikola Lovrinović prevario travničke Hrvate, pitamo Božu Skopljakovića, predsjednika Hrvatske stranke BiH. Danas je naš gost.

Kako gleda na aktualnu političku situaciju, raspodjelu pozicijama među vodećim strankama, proračun, te druge važne procese u zemlji pitamo Svetlanu Cenić. Danas je naša gošća te analizira aktualne politčke i društvene teme.

I danas pratimo stanje sa pandemijom koronavirusa kako u našoj zemlji, tako i regiji. Bavimo se i stanjem u Novom Pazaru, otkuda nam se javlja direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevo dr. Adem Zalihić. Podsjetimo on se nalazi u timu liječnika iz BiH koji je trenutno na ispomoći kolegama u Sandžaku.

“Ovog puta snimila sam vam pjesmu uz koju ćete se zaljubiti, a tužne note ćemo ostaviti za neke hladnije dane”, riječi su to kojima svoju novu pjesmu “Javna tajna” opisuje pjevačica Tijana Bogićević. Danas je naša glazbena gošća.

Zvonko Komšić s Vama je do 18 sati i 30 minuta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad