Specijalici i policija stigli na mjesto događaja, muškarac odbija saradnju FOTO

Vijesti 16. jul 202012:19 > 12:26
N1

Muškarac, koji se još jučer oko 19 sati zatvorio u kuću zajedno s majkom, nakon što je bacio bombu na komšiju, odbija svaki vid saradnje sa pregovaračkim timom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS). Na mjesto događaja su stigli i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) MUP-a RS kao i resorni ministar Dragan Lukač.

Policijskoj upravi Gradiška jučer je oko 18 sati prijavljeno da je u mjestu Turjak, jedna osoba fizički napala komšiju s bombom u ruci.

Na mjestp događaja su upućeni policijski službenici ove Policijske uprave koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je jedna osoba iz mjesta Turjak, grad Gradiška prvo verbalno, a potom i fizički nasrnula na komšiju s bombom u ruci, a koju je u jednom trenutku i bacilo u pravcu oštećenog, ali ista nije eksplodirala nakon čega je pobjegla sa mjesta događaja, te se zaključala u svoju porodičnu kuću zajedno sa majkom.

N1
N1
N1
N1

Na mjesto sogađaja su upućeni policijski službenici Policijske uprave Gradiška i pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kako bi stupili u kontakt sa osobom da se ista preda.

U jutarnjim satima policijski službenici ove Policijske uprave zajedno sa pregovaračkim timom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, nastavili su sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

O svemu naprijed navedenom putem telefona obavješten je dežurni tužilaca OJT Banja Luka pod čijom nadzorom se preduzimaju mjere i radnje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad