Ilija Stanković kandidat je SDS-a za gradonačelnika Trebinja

Vijesti 19. jul 202013:23 > 13:26
kons.gov.ba

Ilija Stanković kandidat je SDS-a za gradonačelnika Trebinja na predstojećim lokalnim izborima, a podršku je dobio i od PDP-a, Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića i Hercegovačkovačkog narodnog pokreta, pa je danas potpisan i koalicioni sporazum.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da je riječ o dobrom kandidatu i vjeruje da će biti još stranaka koje će podržati kandidaturu Stankovića.

Stanković je zahvalio svima koji su podržali njegovu kandidaturu, te je najavio da će voditi mirnu kampanju i da vjeruje da će ova koalicija napraviti dobar rezultat.

Nećemo da pravimo od ove predizborne kampanje nekakav zabavan program, želimo da budemo realni, korektni i dostojanstveni”, rekao je Stanković.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da su se oko kandidata SDS-a u Trebinju okupile četiri respektabilne parije.

Pored Šarovića i Borenovića, koalicioni sporazum u Trebinju su potpisali i predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, te predsjednik Skupštine Hercegovačkog narodnog pokreta Radenko Drašković.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad