Grubeša, Kurt, Kajtaz i Bjedić u Danu uživo

Vijesti 22. jul 202012:11 > 12:13
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo u kojem pratimo aktuelnosti uz reportere i reporterke na terenu, te brojne sagovornike emisije. Od 16 sati gledajte:

Nakon što je konačno otvoren državni zatvor u Vojkovićima sa nama danas ministar pravde u Vijeću ministara BiH Josip Grubeša. O kapacitetu, načinu rada, sigurnosti, ali i ostalim aktuelnim političkim temama govori za našu emisiju.

Ko opstruira budžet? Da li će Izbori ponovo biti pomjereni? O koaliciji sa DF-om i planovima za izbornu utrku, te odnosu sa bivšom strankom za Dan uživo govori Enver Bijedić, predsjednik SD BiH.

U komentaru aktuelnosti pozdravit ćemo novinarku Senku Kurt.

Naša najtorfejnija plivačica Amina Kajtaz, nedavno se okitila još jednom titulom – Miss sporta susjedne Hrvatske. O takmičenju nešto drugačije vrste u odosu na ona sportska, treninzima, studiju i životu u pandemiji koronavirusa govori za našu emisiju.

Odmarali biste u BiH, ali ne znate gdje? Možda vam može pomoći Inicijativa “Odmori u BiH”. Sa nama danas predstavnica Nataša Musa, koja govori o zanimljivim i pristupačnim destinacijama u zemlji.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad