SDS podržao kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke

Vijesti 22. jul 202016:09 > 16:25
PDP

Predsjednici SDS-a i PDP-a Mirko Šarović i Branislav Borenović potpisali su danas sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima 2020. godine. SDS je odlučio da podrži Draška Stanivukovića u kandidaturi za gradonačelnika Banjaluke.

“Imamo odlučnost, hrabrost i sabranost da idemo u pobjedu u Banjaluci, ali i u Novom Gradu, Prijedoru, Trebinju i svakom dijelu RS. Ubijeđen sam u to jer nas vezuje istinska namjera. Idemo u pobjedu za pravednu normalnu Banjaluku i RS”, rekao je Borenović.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je kako im treba “mlad kandidat jer će im biti potreban da vodi Banjaluku nekoliko mandata”.

“Svako ko se zove SDS, misli SDS ovdje u Banjaluci, svaki glas člana SDS-a, bit će glas za Draška Stanivukovića. Imamo pravog kandidata koji zna šta je potrebno ovom gradu, ne samo sloboda, nego i vizija kako bi sutra u prvom mandatu ili drugom imali evropsku Banjaluku koju RS zaslužuje. Vjerujemo da ćemo pod vodstvom Drašaka Stanivukovića to imati”, rekao je Šarović.

Stanivuković je izrazio radost što je dobio podršku “najstarije stranke u RS-u” te je obećao da će raditi u korist svakog čovjeka koji voli RS.

Ranije je PDP potpisao sporazum s pokretom “Banjaluka zove” koji će također podržati kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad