Slavo Kukić, Goran Jović i Lorens Listo u Novom danu

Vijesti 24. jul 202013:36 > 13:38
N1

Šta su zapravo ucjene, trgovine, uvjetovanja i manipulacije državnim budžetom? Šta su zapravo datumi izbora kojih hoće ili neće biti ove godine? Šta političari u BiH rade a šta bi trebali? Urušeni sistem u BiH komentariše univerzitetski profesor Slavo Kukić.

Uprkos pandemiji korona virusa, tradicionalni skokovi sa Starog mosta u Mostaru biće održani u nedjelju. O 454. po redu skokovima, tradiciji, hrabrosti i konkurenciji govori Lorens Listo, jedan od dva najuspješnjija skakača sa Starog mosta u istoriji.

Sanjate li o bezuvjetnoj slobodi, životu i disanju punim plućima nedjge daleko od mjesta na kojem se sada nalazite? Sanjate li o avanturama dalekih zaboravljenih svjetova? On ne sanja, on to živi i svima savjetuje isto! On je Goran Jović, profesor, reporter, fotograf i avanturista i ovoga jutra nam govori o avanturama koje je proživio obilazeći cijelu planetu!

Od karcinoma dojke godišnje u svijetu umiru stotine hiljada žena. Prema podacima Međunarodne agencije za istraživanje karcinoma godišnje se registruje 1,38 miliona novoboljelih od raka dojke. Koliko smo samosvjesni i savjesni i koliko mozemo pomoci jedni drugima? Selma Lučkin, predsjednica udruženja “Renesansa” sa nama je u “Novom Danu”!

Volite kuhati – ali nemate volje, nemate hrabrost? Gledate se te silne fotografije savrseno dekorisanih tanjira sa ukusnim jelima.. Jedna mlada djevojka je odlučila svoju strast pretočiti u hobi pa vam mozda pomogne da se odvazite. Vedrana Cuca ovoga jutra kuha za nas!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad