Čampara, Nikšić, Bursać, Bajević i Paldum u Danu uživo

Vijesti 27. jul 202011:20 > 11:23
N1

Ušli smo u posljednji tjedan mjeseca srpnja, a ovaj ponedjeljak brojna su zbivanja, o kojima ćemo govoriti u emisiji "Dan uživo" do 18:30 sati.

Evo što ćete gledati:

Dan D za proračun; Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH razmatra Izvještaj Zajedničke komisije oba doma Parlamenta o postizanju identičnog teksta Zakona o Proračunu, čiji je predlagač Predsjedništvo BiH. Pratimo sjednicu, te donosimo sve detalje.

A o proračunu će danas u našoj emisiji govoriti zastupnik u ovom Parlamentu te predsjednik SDP-a Nermin Nikšić. Govorit će i o stanju u stranci, te prosvjedima koje najavljuju predstavnici oporbenih stranaka.

Vlada Kantona Sarajevo ostala bez dva ministra, što će to značiti za vladajuću koaliciju, te hoće li doći do njezinog raspada, samo je jedna od tema o kojoj danas govori Aljoša Čampara, zastupnik u Skupštini KS te član Predsjedništva SDA.

Ako nam je normalno da se milionima budžetskih eura pomaže nevladina organizacija Momčila Krajišnika, onda smo svi zajedno u grdnom problemu, a zločin se očigledno isplati. Napisao je u svojoj kolumni nazvanoj “Milionski muštuluk za asocijaciju ratnog zločinca” prije nekoliko dana novinar i kolumnista Dragan Bursać. Danas je naš gost.

U sportskim minutama danas govori izborni nogometne reprezentacije BiH Dušan Bajević, a najavljujemo Plazma Sportske igre mladih , koje ove godine proslavljaju desetu godišnjicu postojanja u Bosni i Hercegovini. Igre se ove godine provode u 42 bh. grada , a pravo sudjelovanja imaju dječaci i djevojčice koji su 2005. godište i mlađi. Donosimo sve detalje.

“Ljubav svih vremena” naziv je novog singla kraljice bh.sevdaha Hanke Paldum koji je nedavno predstavila javnosti, te oduševila brojne ljubitelje njzinog glazbenoj stvaralaštva. Pjesmu potpisuje Aldino i danas je predstavljamo u Danu uživo. Hanka Paldum naša je glazbena gošća.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, sportske, servisne informacije.

Zvonko Komšić vaš je domaćin.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad