SNSD predstavio listu za Banjaluku: Poznata imena ljekara, profesora, pjevača…

Vijesti 11. aug 202017:17 > 17:20
N1

Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, predvođeno Igorom Radojičićem, utvrdilo je izbornu listu za predstojeće lokalne izbore, na kojoj su imena uglednih ljekara, sportista, ali i do sada politički neeksponiranih mladih ljudi, poput Stefana Kremenovića, koji je jedan od najboljih studenata banjalučkog Medicinskog fakulteta.

Na listi je i Bojan Ljubišić, proslavljeni golman Rukometnog kluba “Borac” i najbolji sportista Republike Srpske u 2019. godini, kao i politikolog Anja Ljubojević.

Listu predvodi zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić, koji je i profesor na banjalučkom Ekonomskom fakultetu.

Na izbornoj listi SNSD-a je šest ljekara, među njima aktuelni odbornici Stanislav Palija, hirurg-ortoped, i specijalista hiperbarične medicine Snježana Kutlešić Stević.

Među kandidatima je aktuelni direktor Doma zdravlja Nevena Todorović, ali i još troje ljekara koji se prvi put pojavljuju na nekoj izbornoj listi – specijalista porodične medicine Mladen Šukalo, i dvije doktorice sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Gordana Straživuk i Renata Tamburić.

Kada je riječ o već afirmisanim kadrovima SNSD-a, na listi su direktor fabrike obuće “Bema” Marinko Umičićević, elektroinženjer Aleksandar Buzaković, koji je i predsjednik Mladih SNSD-a, Gordana Lihović i Draško Kremenović, Nenad Grbić, Nataša Marić-Udovičić, Dragomir Batar, Zoran Popović, Mišo Kovačević i Dragoslav Topić.

Lista je raznovrsna i po stručnim profilima i zanimanjima, pa je među imenima petoro prosvjetara /Miroslav Popržen, Rankica Pušić, Mirjana Krčmar, Dijana Radonjić i Tatjana Vilendečić/, ali i penzionerka Slavica Ilić, te pjevač Duško Brkić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad