Danas odluka o žalbi na izbor kompanije za štampanje glasačkih listića

Vijesti 12. aug 202008:46 > 08:51
N1

Kancelarija za razmatranje žalbi BiH danas će razmatrati žalbu na odluku Centralne izborne komisije BiH o izboru kompanije koja će štampati glasačke listiće za lokalne izbore.

Predsjedavajuća Kancelarije Željka Klobučar rekla je Srni da ova institucija neće biti prepreka da lokalni izbori budu održani 15. novembra.

“Što se tiče Kancelarije za razmatranje žalbi, ona sigurno neće usporiti proces koji se tiče lokalnih izbora u kome je i štampanje glasačkih listića jedna važna karika”, poručila je Klobučar.

VEZANE VIJESTI

Ona je dodala da su primili žalbu jedne firme koju su odmah pozvali kako bi izvršila uplatu naknade od oko 7.000 KM za pokretanje žalbenog postupka.

“Podnosilac žalbe je to učinio i u petak nam je dostavio dokaz da je uplatio naknadu, a sjednica na kojoj će žalba biti razmatrana i donesena odluka o tome zakazana je danas u 11.00 časova”, rekla je Klobučar.

Podnosilac žalbe je grupa ponuđača i to “Atlantik” iz Banjaluke, te kompanije “Igepa bh” i “Farma prom” iz Sarajeva.

Prema okvirnom sporazumu, posao štampanja glasačkih listića, vrijedan 805.528 KM sa PDV-om, dodijeljen je firmi “Unioninvestplastika” Sarajevo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad