Ibrahim Hadžibajrić, Dajana Čolić i Saša Kovačević gosti Dana uživo

Vijesti 12. aug 202010:25 > 10:31
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje, naši reporteri uživo izvještavaju i donose posljednje detalje o pandemiji koronavirusa. Od 17 sati gledajte:

– U Tuzlanskom kantonu sve je više oboljelih, ali i onih koji umiru od posljedica zaraze koronavirusa. Zašto je to tako, te slijedi li usložnjavanje situacije, pitamo to ministircu zdravstva Tuzlanskog kantona Dajanu Čolić. Danas je s nama.

– Zajedno s ostalim članovima “četvorke” najavljuje pobjedu na lokalnim izborima, objavili su program koji sadrži 29 principa , a o njemu,o izgradnji punionice za prvi elektro autobus u Općini Stari Grad, danas govori prvi čovjek ove Općine i predsjednik Nezavisne bosanskohercegovačke liste Ibrahim Hadžibajrić.

– Predsjednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u SAD-u Joe Biden odabrao je senatoricu Kamalu Harris za svoju potpredsjedničku kandidatkinju. Uživo smo u Washingtonu, donosimo sve detalje.

– Za kraj otkrivamo tko je “Ona” ; naime naš gost biće Saša Kovačević, koji itekako ima razloga za slavlje. Naime, Saša je nedavno proslavio 35. rođendan, a baš tada objavio je svoju novu pjesmu pod nazivom “Ona”. Danas je predstavlja u emisiji “Dan uživo” .

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, ekonomske i sportske aktualnosti, a naši reporteri izvještavaju uživo o događajima dana.

“Dan uživo” do 18:30h. S Vama je Zvonko Komšić. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad