SDS: Maja Dragojević- Stojić kandidatkinja za gradonačelnicu Prijedora

Vijesti 12. aug 202020:33 > 20:36
SDS

Srpska demokratska stranka je danas u Prijedoru predstavila kandidata za gradonačelnika ovog grada Maju Dragojević- Stojić.

Predsjednik SDS Miko Šarović je rekao da je ponosan što je Maja Dragojević- Stojić izbor SDS u Prijedoru i izrazio uvjerenje da ona može da donese pobjedu u ovom gradu.

„Mislim da je ona prava osoba za taj posao zato što ima energiju i harizmu koja može da okupi, ne samo članove SDS i naše partnere, nego i sve Prijedorčane koji ne pripadaju nijednoj političkoj organizaciji. Vrijeme ja da jedna žena dođe na čelo grada Prijedora“, kazao je Šarović.

Poručio je da bi pobjeda Dragojević- Stojić bila pobjeda svih građana Prijedora, koja bi donijela prosperitet ovom gradu.

Maja Dragojević- Stojić je kazala da će njena najveća obaveza biti vraćanje Prijedora na mjesto koje mu pripada.

„Prijedor je sa pozicije drugog grada u Republici Srpskoj došao na petu ili šestu. Koliko su promjene potrebne najbolje znaju građani Prijedora jer oni vrlo dobro znaju u kakvom stanju se naš grad sada nalazi“, kazala je Dragojević- Stojić.

Ona je istakla da ona i njen tim imaju realan i ostvariv program za naredne četiri godine.

Predstavljanju kandidata SDS za gradonačelnika Prijedora prisustvovao je i Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad