SDP u Banjaluci izlazi samostalno na izbore, predstavljeni kandidati

Vijesti 14. aug 202008:12 > 08:31
SDP BiH

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine na lokalne izbore u Banjaluci izlazi samostalno. Kako je rekao potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, na izbore izlaze s najboljim ljudima i programom.

“Mi smo jedina ljevica u Banjaluci. Mi smo jedina multinacionalna partija u Banjaluci. Mi smo jedina partija u Banjaluci koja ima kandidate iz dijaspore. Naš cilj je ulazak u Skupštinu grada Banjaluka nakon 20 godina i vraćanje građanskog glasa u skupštinske klupe. Borimo se protiv stanja u Banjaluci, a ne protiv ljudi”, kazao je Mijatović.

VEZANE VIJESTI

Iz SDP-a Banjaluka su poručili kako “SNSD i njihovi sateliti ni danas ni nakon izbora ne mogu računati na kolairanje s njima ni po koju cijenu”.

“Kandidat za gradonačelnika iz SNSD-a ne može računati na našu podršku ni po koju cijenu! Pozivamo sve političke stranke u Banjaluci da predstavimo programe i da se takmičimo u idejama i projektima koji će poboljšati životni standard naših sugrađana. Pozivamo sve političke stranke u Banjaluci da prekinemo s prepucavanjima i politikanstvom i svi zajedno pokažemo da Banjaluka može drugačije”, poručio je Mijatović.

Na listi se za Skupštinu Grada Banaluka nalazi 35 kandidata, a nosilac liste je Dario Sandić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad