Ovog vikenda produženo radno vrijeme na Jahorini

Vijesti 28. aug 202022:27 > 22:28
Fena

Pogodni vremenski uslovi i produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja na Jahorini i ovog vikenda će posjetiocima biti na raspolaganju u nedjelju od 9.00 do 19.00 sati, dok će 29. augusta planinski bob i šestosjed Poljice biti dostupni posjetiocima i za noćnu vožnju do 22.00 sata.

“Pozivamo Vas da uživate u vožnji najdužim planinskim bobom ali i da isprobate naše nove ljetne atrakcije: Tower, Loopster i Skydive. Provozajte se pedalinama i hodajte po vodi pomoću velikih lopti koje su smještene na jezeru Poljice. Predlažemo vam i ljetnje sankanje na gumama, xRaycer vožnju ali i vožnju biciklima i duge šetnje uz najljepše prizore označenim planinskim stazama”, poručili su iz Olimpijskog centra Jahorina.

Svi korisnici bilo kojeg od ljetnih sadržaja ostvaruju pravo na popust od 30 posto na kompletnu uslugu hrane i pića u Olimpijskom baru na vrhu planine.

Svake subote od 20.00 do 22.00 sata moguća je i noćna vožnja bobom i šestosjedom.

Kako je saopćeno, karte za korištenje sadržaja moguće je kupiti na prodajnom mjestu Poljice i u Olimpijskom baru, dok za korištenje svih sadržaja iz Olimpijskog centra Jahorina preporučuju jedinstvenu kartu Vučkoland, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad