Govedarica, Kadribegović i Papić u Danu uživo

Vijesti 16. sep 202013:38 > 13:42
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik boravi u zvaničnoj posjeti Zagrebu, gdje će se sastati sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem. Oštre reakcije na posjetu. Uživo smo u Zagrebu.

Bivši predsjednik SDS i kandidat za predsjednika RS na prošlim opštim izborima, Vukota Govedarica, nosilac je liste za Skupštinu opštine Gacko na predstojećim lokalnim izborima. Danas za “Dan uživo” govori o lokalnim izborima, malverzaciijama i zloupotrebama te političkoj situaciji u zemlji.

Respiratori koji su nabavljeni u aferi stoje i ne koriste se. Bolnicama su neophodni, ali bh. sistem funkcioniše tako da će biti dostupni kad nam više ne budu trebali. Šta se dešava s tenderima? Kako funckioniše sada FUCZ? O svemu danas Mustafa Kadribegović, v.d. direktora FUCZ.

O posjeti MIlorada Dodika Zagrebu, stanju u Predsjedništvu BiH nakon dešavanja u regionu, region i implikacije na BiH, lokalni izbori u BiH – danas za “Dan uživo” govori Žarko Papić, politički analitičar.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad