Vesna Pusić, Maja Gasal-Vražalica i Damir Džumhur u Novom danu

Vijesti 16. sep 202014:00 > 14:02
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik boravio je u zvaničnoj posjeti Zagrebu, gdje se sastao sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem. Posjetu će komentarisati bivša ministrica vanjskih poslova Hrvatske Vesna Pusić.

Nekadašnja zastupnica u državnom parlamentu BiH, danas direktorica Akademije za žene Maja Gasal – Vražalica sutra je gošća u društveno – političkom komentaru svakodnevice u BiH.

Nakon nekoliko mjeseci pauze radi koronavirusa, krajem maja Damir Džumhur se vratio na teniske terene. Nakon US Opena i Masters turnira u Rimu, Damir se trenutno nalazi u Parizu, odakle će se uživo javiti za naš program. Koji su planovi našeg najboljeg tenisera?

O prirodnim ljepotama BiH, zaštititi prirodnih dobara, novim projektima poput bh. outdoor centra, destinacijskom menadžmentu, adrenalinu, kanjoningu danas u Novom danu govore Emir Murga iz GSS i Edin Kazazić iz XTIME-a.

War and drobe – mala igra riječima u kojima se istodobno kriju rat i moda. Kako to dvoje spojiti u jedno, zna Nina Kovačević – 32-godišnja Bosanka, sa adresom u Londonu, koja je tokom rata iz Sarajeva izbjegla u Veliku Britaniju. No, od svoje porodične prošlosti nije se nikad distancirala, ni ona, ali ni odjevni predmeti koje dizajnira. Njen modni brend – nazvan upravo War and Drobe protkan je ličnom historijom i ratnim pričama koje su vezane i za njenu porodicu. Uživo ćemo biti u Londonu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad