Sifet Podžić, Bariša Čolak, Svetlana Cenić i Hanka Paldum u Danu uživo

Vijesti 17. sep 202009:45 > 09:50
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje, naši reporteri uživo izvještavaju i donose posljednje detalje o pandemiji koronavirusa, reakcije na posjet Milorada Dodika Zagrebu, sastanku Selme Cikotića i Dragana Lukača. Od 16 sati još gledajte:

– Danas tri sjednice Predsjedništva, jedna redovna i dvije izvanredne: raspravlja se o “Malom Šengenu”, EU i NATO putu, migrantskoj krizi, priznanju Kosova, izmiještanju Veleposlanstva. Donosimo sve detalje.

– Kako gleda na kritike koje stižu na račun Vijeća ministara BiH, što je programom reformi, položajem Oružanih snaga, otkuda radioaktivni cezij u hali ”Energoinvesta” u Sarajevu? Sve su to pitanja za ministra obrane BiH Sifeta Podžića. S nama je u “Danu uživo”.

– Što i kako dalje nakon što Dragan Čović i Bakir Izetbegović nisu postigli dogovor o izmjenama Izbornog zakona. Pomaka nema, SDA zahtjeva formiranje Vlade Federacije BiH. Naš gost je izaslanik HDZ-a BiH u Domu naroda državnog Parlamenta Bariša Čolak.

– Aktualne teme danas će komentirati ekonomistica Svetlana Cenić. Kako gleda na posjet Dodika Zagrebu i reakcije koje su uslijedile, “Mali Šengen”, politička previranja, današnje sjednice Predsjedništva, te ekonomsko stanje u zemlji, samo su neka od pitanja za našu gošću.

– Pjevačica Hanka Paldum dobila je presudu za klevetu, te je sa svog imena skinula stigmu i ljagu. Naime, Dušan Tomić i Goran Golub dužni su joj isplatiti 4.000 KM za pretrpljenu duševnu bol zbog povrede časti i ugleda. O tome “kraljica sevdaha” danas govori za Dan uživo, ali i glazbi, karijeri i nastupima.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, ekonomske i sportske aktualnosti, a naši reporteri izvještavaju uživo o događajima dana.

“Dan uživo” do 18:30 sati. S vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad