Semir Mujkić, Jadranka Kosor i Semir Efendić u Danu uživo

Vijesti 18. sep 202012:00 > 12:02
N1

I u današnjem Danu uživo aktuelne teme i brojni gosti od 16 do 18 sati i 30 minuta.

O iskazu koji je objavio portal Istraga.ba, a u kojem se spominje aktuelni premijer Republike Srpske Radovan Višković, kako je zaštićenom svjedoku nudio novac za prebacivanje masovnih grobnica razgovaramo sa Semirom Mujkićem, novinarom BIRN-a u našem komentaru aktuelnosti.

Iz Zagreba za Dan uživo posjetu Milorada Dodika, ali i ostale aktuelne regionalne teme, komentariše bivša premijerka republike Hrvatske Jadranka Kosor.

Zašto misli da ministar Kapidžić pokušava zaustavit gradnju i razvoj Općine Novi Grad? Šta misli o protukandidatima na Lokalnim Izborima 2020, ima li epiloga afere “Asim”, neke su od tema razgovora sa načelnikom Općine Novi Grad Semirom Efendićem.

Mjesec septembar je posvećen podizanju svijesti o sindromu policističnih jajnika. Koliko na sindrom utječe prehrana, može li pomoći da se prevenira i izliječi pitamo nutricionistkinju Amelu Ivković O'Reilly.

Grupa Helem Nejse pilot epizodom crtanog filma “Odbrana kote” najavljuje sezonu “BBBB – Uzvraćaju udarac!”, koja će zvanično biti objavljena u aprilu 2021. godine. Ovo zapravo znači da ćemo poularne likove Brucu, Bracu, Brudu i Bradu gledati u dužem formatu uz dosta inovacija. Sa Čika Gagarom i Stihomirom Klepićem, članovima grupe, danas pričamo i o muzici, ali i politici.

Uživo smo na granici između Srbije i Hrvatske izvještavamo o novim mjerama koje Srbija od danas uvodi za ulazak u zemlju iz zemalja sa rizičnom epidemiloškom slikom.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad