Ćamil Duraković, Damir Marjanović i Samira Hurem u Novom danu

Vijesti 20. sep 202019:38 > 19:41
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Lider pokreta “Odgovor” i bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković uživo iz Srebrenice govori u ponedjeljak za Novi dan. Spomenik “Ruka u ruci” naša je tema koji će sutra biti otkriven. Da li je spomenik sinonim za podjelu ili nastojanje da se u ovom gradu živi bolje? Koje poruke danas dolaze iz Srebrenice?

Profesor genetike i bioinžinjeringa, skupštinski zastupnik u Kantonu Sarajevo, delegat u Domu naroda FBiH, Damir Marjanović gost je Novog dana. Razgovaramo o borbi protiv korona virusa, obrazovanju u toku pandemije, ali i situaciji u Kantonu Sarajevo kada je u pitanju politička scena.

Ured za podršku studentima UNSA pruža pravnu i psihološku pomoć studentima, savjetuje o zapošljavanju, te radi na jačanju inkluzivnosti pa se iz godine u godinu povećava broj studenata sa invaliditetom koji upisuju fakultete na UNSA. Sa nama će biti psiholog, koordinatorica projekta i studetica sa invaliditetom.

Ženska nogometna reprezentacija BiH u utorak igra sedmu utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2020. godine, protivnik BiH je Italija. Uživo smo u Trening centru NS/FS BiH u Zenici. Selektorica Samira Hurem uživo iz Zenice govori za Novi dan.

Ovog ponedjeljka u “Novom danu” Alma Dautbegović – Voloder od osam sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad