Stjepan Mesić, Fahrudin Radončić i Nebojša Radmanović u Danu uživo

Vijesti 21. sep 202008:58 > 09:00
N1

Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje, naši reporteri uživo izvještavaju i donose posljednje detalje o pandemiji koronavirusa. Od 16 sati još gledajte:

– Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da su Srbi najveće žrtve rata u Hrvatskoj, uključujući one koji su bili lojalni toj zemlji, radili svoj posao ili je branili. O tome će danas govoriti za N1, kao i o posjetu Dodika Zagrebu, te drugim aktualnim temama u regiji.

– Skoro mjesec dana od svog posljednjeg medijskog istupa, danas će za N1 i “Dan uživo” govoriti predsjednik SBB-a BiH Fahrudin Radončić. Zašto kaže da će se lopovluk nastaviti, lokalni izbori, “Mini Schengen”, sporazum iz Washingtona, samo su neke od teme o kojima razgovaramo.

– Kako gleda na slučaj Radovana Viškovića, složenu političku situaciju, kritike na račun Vijeća ministara, reakcije na posjet Dodika Zagrebu, funkcioniranje parlamenta, teme su o kojima govori Nebojša Radmanović, predsjedavajući Predstavničkom doma Parlamentarne skupštine BiH.

– Početak tjedna obilježit će rast temperatura uz promjenljivo vrijeme – od sunčanih dana do pljuskova. Kalendarski nam stiže i jesen, a kakva će ona biti po pitanju vremenskih (ne)prilika, pitamo meteorologa Bakira Krajinovića.

Glumac i voditelj Tarik Filipović, popularni Zeničanin sa zagrebačkom adresom, režira predstavu o hrvatskim predsjednicima, premijera 24. listopada u Zagrebu. O tome, novoj sezoni kviza “Milijunaš”, ali i reakcija na “Hilmiju” u Hrvatskoj danas govori za “Dan uživo”.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, ekonomske i sportske aktualnosti.

“Dan uživo” do 18:30 sati. S vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad