Milko Grmuša, Anto Domazet i Adnan Jupić u Novom danu

Vijesti 21. sep 202014:12 > 14:15
N1

Budite i ovog utorka uz Novi dan. Aktuelne teme, zanimljivi gosti i javljanja naših reportera očekuju vas i ovoga jutra.

O preuranjenoj predizbornoj kampanji u BiH, nastupu na lokalnim izborima, političkim odnosima u BiH za Novi dan govori Milko Grmuša, generalni sekretar PDP-a.

Aktuelnosti sa političke scene, društvenu svakodnevicu sutra komentariše Slobodan Popadić, pomoćnik odgovornog urednika lista Euroblic.

Prema izvještaju Svjetske banke, BiH će trebati stotinu godina da dostigne životni standard EU, uz trenutnu stopu rasta. O ovoj temi u Novom danu razgovaramo sa profesorom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i članom Predsjedništva SDP-a BiH Antom Domazetom.

Govorimo o epidemiološkoj situaciji u BiH. Kakvo je trenutna situacija, može li vakcinacija protiv sezonske gripe pomoći u zaštiti od korona virusa? Gost Novog dana je ministar zdravstva Zeničko-dobojskog kantona Adnan Jupić.

U Novom danu govorimo o ženama i njihovoj snazi i životnim pričama. Naša gošća, trener ličnog i profesionalnog razvoja Marijana Klapić.

Budite uz Novi dan. Sa vama smo od 8 do 11 sati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad