Denis Zvizdić , Josip Grubeša, Nedžad Korajlić i Marija Šerifović u Danu uživo

Vijesti 23. sep 202008:48 > 08:50
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje, naši reporteri uživo izvještavaju i donose posljednje detalje o pandemiji koronavirusa. Od 16 sati još gledajte:

– Ekskluzivno danas za N1 i “Dan uživo” Denis Zvizdić otkriva jesu li istinite medijske špekulacije o tome da će i on napustiti SDA. Dodik u Zagrebu, Mini schengen, odnosi u regiji, rad Vijeća ministara i Parlamenta BiH, teme su o kojima razgovaramo.

– Kako gleda na izvješće OSCE-a te kritike sutkinje Joanne Korner na račun pravosuđa, pitamo ministra pravde Bosne i Hercegovine Josipa Grubešu. Možemo li predmete ratnih zločina riješiti do 2023, što je sa revidiranom Strategijom, radom Državnog zatvora, slučaj Debev, pitanja su za našeg gosta.

– Danas u Zvorniku sastanak predstavnika Granične policije BiH na čelu sa Zoranom Galićem i ministra sigurnosti Selme Cikotića. Migrantsku krizu, sastanak za N1 analizira pofesor sa Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu Nedžad Korajlić.

– Danas konstituirajuća sjednica novog saziva Skupštine Crne Gore. Abazović predlaže Krivokapića za premijera, DF protiv: jesu li problemi već počeli? S nama Milka Tadić Mijović, predsjednica Centra za istraživačko novinarstvo Crne Gore.

– Korona virus, prehlada ili gripa, odnosno kako razlikovati simptome, tema je kojom se bavimo. S nama epidemiolog Andrea Jurić, koja će komentirati i aktualnu situaciju vezano za pandemiju koronavirusa.

– Glazbene minute emisije danas uz Mariju Šerifović, koja govori o tome koliko je pandemija korona virusa poremetila njezine planove, novom imageu, “Zvezdama granda”, glazbi, karijeri, nastupima.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, ekonomske i sportske aktualnosti.

“Dan uživo” do 18:30 sati. S vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad