Mirko Šarović, Zlatko Lagumdžija i Haris Plakalo u Danu uživo na N1

Vijesti 29. sep 202009:16 > 09:17
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje, naši reporteri uživo izvještavaju i donose posljednje detalje o vijestima dana. Od 16 sati gledajte:

– Što donosi sastanak članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine? S nama glavni tajnik Europskog pokreta u Bosni i Hercegovini Haris Plakalo. Govorit ćemo i o europskom putu Bosne i Hercegovine, te zadacima koji stoje pred našom zemljom.

– Sastanak Plenković-Izetbegović-Čović, Mini Schengen, posjet članova Predsjedništva Briselu, te situacija na relaciji Azarbejdžan- Armenija, teme su o kojima će govoriti bivši ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija.

– Bolje da ne postoji ovaj saziv Vijeća ministara BiH, “mali Schengen” nije mala Jugoslavija, poručuje to lider SDS-a Mirko Šarović. Danas je s nama, te govori o ovoj i drugim aktualnim temama.

– Pjevačica Ida Prester pripremila je novu pjesmu pod nazivom “Kvar”, za koju je nedavno snimljen i video spot. Ova pjesma govori o slomu jedne ljubavi i onome što uslijedi nakon toga, a čitava situacija predstavljena je u duhovitom i maštovitom maniru. Upravo je Ida Prester naša današnja glazbena gošća.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, ekonomske i sportske aktualnosti.

“Dan uživo” do 18:30 sati. S vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad