Nenad Marković, Bogdan Tanjević, Vedran Bosnić i Esad Bajtal u Novom danu

Vijesti 30. sep 202015:25 > 15:28
N1

Sutra u Novom danu, gledajte:

Prof. dr. Esad Bajtal komentariše društveno-politički život u BiH. Šta možemo očekivati od sastanaka Predsjedništva BiH sa zvaničnicima u Briselu? Šta za bh. političku scenu znači susret Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića sa Andrejom Plenkovićem? Šta možemo očekivati od lokalnih izbroa u našoj zemlji.

Košarkaški klub Bosna igrat će i ove sezone u košarkaškom prvenstvu Bosne i Hercegovine. Kotizacija je uplaćena, međutim šta sad? Da li je ovo riješilo probleme? O stanju u KK Bosna govore košarkaške legende: Bogdan Tanjević, Nenad Marković, Vedran Bosnić i Almir Bradić – Direktor KK Bosna Royal.

Islamska zajednica Trebinja i grad Trebinje bili su organizatori koncerta na kome se Arminu Muzaferiji na sceni pridružio i đakon Branislav Rajković i zajedno su izveli ilahiju “Ben alar'm”. O ovom neobičnom duetu govore za Novi dan.

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije oko deset posto svjetskog stanovništva čine osobe sa invaliditetom i jedan od ciljeva projekta “Socijalna integracija kroz parasport – Parainspired!“ je podsticanje sportskih susreta kako bi se u sportskim aktivnostima povećalo učešće osoba sa invaliditetom. Projekat je trajao godinu i devet mjeseci i sutra u Novom danu govorimo detaljnije o njemu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad